Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република ...

...
Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република ...
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: Борисов отигра няколко хода пред Меркел

Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила искаше да отиграе няколко хода. Първият беше, че искаше да се покаже като примирител сред Европейски Съюз и Турция. Вторият беше да получи гаранции, че България ще влезе в еврозоната и Шенген. Третият беше да покаже, че води битка с корупцията.

Това сподели пред камерите на БТВ политологът Евгений Дайнов, който разяснява срещана сред Бойко Борисов и Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила. "На мен ми харесаха посланията на Меркел. Тя няколко пъти употребява думата ред. За Турция тя използва "подредени връзки ". За Шенген и еврозоната също излозва ред. За Западните Балкани още веднъж сподели, че има ред и правила. България е рискова за европейския ред. Най-големият проблем е изчезващите контейнери. От Европейски Съюз не знаят какво има в тези контейнери. Там може да има нуклеарни глави, може да има всичко. България е нежна и несигурна страна, макар че е член на Европейски Съюз ", сподели още Дайнов.

Заедно с него посетител беше и журналистът Мария Стоянова. "България по проект трябваше да се причисли към Шенген през 2011 година. На мен ми е доста неприятно, че съм ощетена, тъй като имам български паспорт. Ако корупцията е проблем, в случай че редът е проблем, дано европейските политици, които идват на посещаване, да го кажат. На нас ни се поставя да пътуваме умерено, както всички холандци, германци. Всички български публицисти би трябвало да зададем тези въпроси на холандския министър председател Марк Рюте, когато пристигна след две седмици ", безапелационна беше тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР