Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.

...
Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Ще отидат ли утре Борисов и Гешев на дебат в Европейския парламент?

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и са поканени на следващия ден в Европейския парламент на нов спор за върховенството на закона в България. Те бяха призовани и преди 12 дни, обаче не отидоха. А след това от прокуратурата излъгаха, че те били организирали срещата. А от ГЕРБ пък излъгаха, че българското държавно управление било получило поддръжка.Това написа в профила си във Facebook водачът на "Има такава страна " Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в.

"И в този момент, уважаеми сънародници, става доста забавно. Борисов и Гешев ще отидат ли на следващия ден или отново ще изпратят някакви „ калинки “? ", пита някогашният тв водещ с упоритости в политиката.

"Защото в последна сметка България е пълновръстен член на Европейския съюз и има правила, европейски разпореждания и контракти, и България не може да бъде ограден двор, благосъстоятелност на Борисов и Гешев. И в случай че тук Борисов и Гешев вършат каквото си желаят, дали могат да вършат каквото си желаят на равнище Европейски съюз? Ех, какъв брой забавни въпроси, които ще получат своите отговори още на следващия ден ", отбелязва той.

"И тук желая да направя един извод: добре че влязохме в Европейския съюз, че да има още една инстанция, на която да се надяваме да подкрепи законността и справедливостта в нашата Родина. А дали е единствено вяра - ще разберем доста скоро… ", приключва Трифонов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР