Бойчо Величков коментира пред Мач Телеграф ситуацията в . Изпълнителният

...
Бойчо Величков коментира пред Мач Телеграф ситуацията в . Изпълнителният
Коментари Харесай

Бойчо Величков: Този сезон Локомотив е по-готов за завръщане в елита

Бойчо Величков разяснява пред " Мач Телеграф " обстановката в. Изпълнителният шеф на клуба показа и упованията си за идното посещение на Кариана.

" Пореден сложен мач за нас. Но от началото на сезона всички са такива. Просто всички тимове се хвърлят на 100% против нас желаят да се потвърдят. Предполагам, че с Кариана ще е още по-труден, тъй като и те като нас са в напредък и демонстрират положителни игри.

Разузнали сме ги съществено, а и като цяло в България всички тимове се познаваме задоволително добре и надали можем съществено да се изненадаме. Не мисля, че този мач взема решение нещо, тъй като след него остават още доста. Ако победим няма да се откъснем с доста, само че ще имаме психическо преимущество.

Мисля, че със селекцията сме завършили. Естествено, че в случай че изскочи някой първокласен състезател, няма да се откажем. Няма предложения, нито запитвания както към, по този начин и към останалите ни футболисти. Продължаваме да имаме цялостно доверие на нападателя. Мисля, че той се показва добре, а в мача с Миньор просто имаше неприятен ден, какъвто може да се случи на всеки футболист.

Аз мисля, че този сезон Локомотив е по-готов за завръщане в елита спрямо предходните. Защото запазихме тима си и сме по-обиграни. Това, че Пирин започнаха нерешително, не ни успокоява ", сподели Величков. Втора лига 8 кръг, петък 25 септември  Кариана (Ерден) 17:00предстои  Локомотив (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР