Боят за званието световен шампион в полусредна категория на Световната

...
Боят за званието световен шампион в полусредна категория на Световната
Коментари Харесай

Пакиао ще се бие с Матисе през юли


Боят за званието международен първенец в полусредна категория на Световната боксова асоциация (WBA) сред носителя на пояса Лукас Матисе и Мани Пакиао ще се организира в средата на юли. Това удостовери в микроблога си в Туитър ръководителят на промоутърската компания Golden Boy Оскар де ла Оя.

"Споразумението е реализирано, документите са подписани. С горделивост разгласявам, че първенецът на WBA Лукас Матис ще пази купата си в пердах против Мани Пакиао в Куала Лумпур в събота, 14 юли", се споделя в известието. Първоначално се смяташе, че боят може да се организира на 24 юни.

Филипинската легенда Пакиао завоюва 59 мача на професионалния кръг, 38 от тях с нокаут, загуби седем срещи, а други две приключиха с тъждество. В последния си пердах през юли 2017 година Пакиао загуби от австралиеца Джеф Хорн. 35-годишният Матисе има във визитката си 39 победи (36 с нокаут) и четири загуби. Титлата в полусредна категория стана негово владеене в края на януари след триумф с нокаут против тайландеца Кева Тирам. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР