Боят между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев наближава, а мизите

...
Боят между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев наближава, а мизите
Коментари Харесай

Кобрата срещу Джошуа: видеото ми е по-добро от видеото ти

Боят сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев наближава, а мизите се повишават. Двамата колоси ще дефинират първенец в тежка категория в професионалния бокс на 28 октомври в Кардиф.

Английските медии непрестанно подвигат хонорарите на противниците. Този на българина потегли от 2 милиона паунда, мина през вчерашния ден пред 4 милиона. Днес беше закован на 5 милиона паунда от " Дейли Експрес ". 

Според изданието джакпотът е рекорден в кариерата на Кобрата. Същото важи и за AJ, който ще прибере 20 милиона паунда.

Междувременно софиянецът от Младост 2 показва страхотна форма. Българският кандидат пусна надъхващо клипче във “Фейсбук ”, в което демонстрира по какъв начин се приготвя за борбата с първенеца на WBA, IBF, IBO Антъни Джошуа.



Още в първите часове видеото бе харесано от хиляди, а някои от боксовите почитателите разясниха, че Кобрата наподобява в отлична форма.

Фенове на Антъни не закъсняха и също пуснаха през днешния ден определени моменти от подготовката на своя кумир за мача с Кубрат.



Британецът е в отлична форма също, няма потребност да ни се припомня. Той постоянно наподобява подготвен да стане първи и в съревнование по фитнес.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР