Бояна Маринова е сред най-успешните инфлуенсъри у нас. Красотата ѝ

...
Бояна Маринова е сред най-успешните инфлуенсъри у нас. Красотата ѝ
Коментари Харесай

Красотата излиза скъпо: Интервенциите на Бояна Маринова нямат край

Бояна Маринова е измежду най-успешните инфлуенсъри у нас. Красотата ѝ несъмнено е ненадмината, тъй че отсега нататък може да реализира още безчет фантазии както у нас, по този начин и в чужбина. Самата тя неотдавна показа, че даже индивидът, който я разкрил и забелязал тази хубост, е самият Азис. 

Виж още: Жега: Tattstoner хвърли облеклата! БГ OnlyFans звездата прикри най-милото с длан

Моделката към този момент има две деца, само че в случай че човек огледа фигурата ѝ, сигурно даже няма да допусна това, тъй като тя наподобява просто ужасно. 

Виж още: Цяло лято на отмора! Гери и Радо изневериха на Варна, избраха Гърция за море

Успехите за Бояна не стопират да валят – в началото шоколадовото бонбонче се похвали с роля в сериала „ Лъжите в нас “, а малко по-късно и с присъединяване си в клип на гръцкия реализатор Никос Вертис. В Instagram тя показа, че запознанството сред тях е станало инцидентно: „ Просто една вечер бях с приятелки на вечеря, а Никос Вертис беше на прилежащата маса. " Явно артистът в действителност се е завладял от хубостта ѝ, тъй като още там я е поканил да стане част от новия му план.

Виж още: Фалстарт! Филип Буков със сериозна контузия, дълго време ще е отвън строя

За да поддържа този кифленски тип, инфлуенсърката поставя в действителност доста грижи за себе си. Със сигурност няма да ви учуди, само че Бояна е минала през толкоз доста интервенции, че даже сега не знае тъкмо какъв брой са и на каква сума възлизат. Всичко е толкоз елементарно, когато има кой да заплаща.

Изображение: https://www.instagram.com/boyanna1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР