Бояна Генова е една от най-опасните изкусителки, които ще атакуват

...
Бояна Генова е една от най-опасните изкусителки, които ще атакуват
Коментари Харесай

Опасна изкусителка атакува Игри на волята по Нова тв

Бояна Генова е една от най-опасните изкусителки, които ще нападат 200 000 лева в новото риалити в родния тв ефир " Игри на волята ", което започва при започване на септември в ефира на Нова телевизия.

Сексапилната русокоска е известна като " дребното коте на Божинов " поради свалката си с футболиста преди време. Тя е професионален модел и сигурно това, което ще покаже в шоуто, ще раздруса мъжките мечти.



27-годишната Бояна е модел и има над 124 000 почитатели в Инстаграм. Неотдавна тя се сгоди за приятеля си, с който се срещнали по фейсбук.

" След годежа ми, това е най-смелото предизвикателство, в което се впускам! Смятам се за виновна и упорита! Трудно си изпускам нервите, само че ревността е нещо, което може да ме изкара от равновесие! ", споделя русокоската дни преди старта си в риалити формата, само че прибавя, че е подготвена да бъде водач в конкуренцията.



Освен Бояна Генова, в " Игри на волята " съблазън и мускули ще раздава обилно и настоящият " Мистър София " Георгиос Сърбинов. Той е избран като най-красивият мъж на София.



32-годишният Георгиос е родом от Кавала и е като същински магнит за дамите. Освен " Мистър София 2019 ", той е и " Мистър Фитнес ", както и " Бест Еротик Модел. "

" Все още диря съдбовната жена! Емоционален съм и постоянно рева, само че това няма да ми попречи да бъда водач в шоуто! ", споделя красавецът.

Източник: Шоу Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР