Боян Йорданов заби 21 точки и помогна много България да

...
Боян Йорданов заби 21 точки и помогна много България да
Коментари Харесай

Боян Йорданов: Основното ни оръжие бе нашата отборна игра

Боян Йорданов заби 21 точки и оказа помощ доста България да победи Канада с 3:0 във Варна.

“Не мисля, че аз съм бил главното ни оръжие, а главното ни оръжие бе нашата отборна игра. Днес играхме като един обединен колектив и мен това ме радва най-вече. Отборната игра бе ключът към успеха. Наистина имахме потребност от такава хубава победа и ние играчите, треньорите, по този начин и почитателите в България, които ни поддържат. Колкото до сутришния ни диалог, очевидно е имало резултат щом показахме такава игра. Лично мен ме радва, че се тръшкахме за всяка топка, имахме голямо предпочитание да победим от първата до последната точка и мисля, че го показахме. Радвам се, че и хората ни подкрепиха”, съобщи Боян Йорданов.

 България - Канада 3:0
“Едно е да паднеш и да се бориш до край, друго е да паднеш и да не го направиш. Хората ще оценят това, когато се борим до край във всеки един миг. Трябва да останем крепко стъпили на земята. Победихме Канада, само че имаме още доста дълъг път да извървим. Нямаме шансове за финалите, само че би трябвало да използваме всеки един мач, тъй като по-късно ни следва дребна отмора и започваме да се готвим за домашното международно състезание, на което ми се желае, както и на всички останали сътрудници, да се представим по най-хубавия начин”, добави Супер Бобо.

 България - Канада 3:0
“Говорим въпреки всичко за олимпийския първенец. Няма какво да губим, би трябвало да се радваме, че имаме опция да изиграем един подобен мач против едни такива неповторими състезатели. Надявам се да се насладим по допустимо най-хубавия начин”, приключи Боян Йорданов.
СНИМКИ: CEV.LU
ГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ - КАНАДА 3:0 ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР