Боян Тодоров е сред любимите инфлуенсъри и ютубъри на подрастващите

...
Боян Тодоров е сред любимите инфлуенсъри и ютубъри на подрастващите
Коментари Харесай

Боян Тодоров за срамните ситуации, онлайн запознанствата и риалити предаванията

Боян Тодоров е измежду обичаните инфлуенсъри и ютубъри на подрастващите в обществените мрежи. Към момента в Instagram профила си той има съвсем 80 000 почитатели. Младата интернет сензация се занимава с разнообразни скечове, провокации и даже музика. След предаването „ Ергенът “ той пусна ария с името „ Много благо “. В момента Тодоров взе участие в онлайн риалитито „ Къщата на инфлуенсърите “, където обликът му може да бъде забелязан с всички преимущества и дефекти. 

Виж още: Официално: Секси пианист става " Ергенът " 2, ето кой е световноизвестният Евгени Генчев

Пред vbox7 той показа, че още от дребен е желал да бъде прочут, да бъде на сцена пред хора и да приказва. Инфлуенсърската му кариера е почнала със страничка във Фейсбук с игри.

Виж още:  Провокативна и секси: Гери-Никол не помни за бельото точно на рождения си ден

Боян е едвам на 20 години, по тази причина към момента помни много от прекарванията си в детската градина. Интернет звездата показа, че от дребен си е любовчия и още от ранна възраст постоянно сменя гаджетата си. Младежът цени извънредно доста пази персоналното си пространство и удобна зона и тъкмо заради тази причина до този миг не е правил секс на обществено място.

Виж още: ристиан Костов откри любовта, само че тормози с килограмите си

Всички знаем, че инфлуенсърите не стопират да промотират всевъзможни артикули. За огромна част от тях сме сигурни, че въобще не харесват въпросните продукти, само че за пари човек какво ли не прави. Самият Боян също показа, че първоначално, когато още е бил прохождащ инфлуенсър, го е правил.

Виж още: Секси барабанче: Иво Аръков намерено се похвали с дупето на гаджето си

През последните години срещите през приложението Tinder много зачестиха. Пред vbox7 Боян показа, че с някогашната си другарка са се срещнали посредством него.

Изображение: https://www.instagram.com/boyantodorov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР