Боян Иванович, изпълнителен директор на комуникационна агенция d:istinkt, става част

...
Боян Иванович, изпълнителен директор на комуникационна агенция d:istinkt, става част
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на d:istinkt Боян Иванович става част от международното жури на Stevie Awards

Боян Иванович, изпълнителен шеф на информационна организация d:istinkt, става част от журито на Международните бизнес награди (International Business Awards) на Stevie Awards. Така той се причислява към панела от водачи от целия свят, които правят оценка бизнес достиженията на компании, персони и екипи.  

Боян Иванович ще бъде част от журито в две комисии - “Връзки с обществеността ” и “Годишни отчети ”. Те ще правят оценка кандидатури в областта на корпоративната обществена отговорност, организация на събития, видео продукция, спешна връзка, ръководство на инфлуенсъри, вътрешни връзки и др. 

“Поканата да се включа в интернационалното жури на тазгодишните Stevie Awards идва в миг, в който ролята на пиара за ръководство на общественото доверие е по-важна от всеки път ”, сподели Боян Иванович, изпълнителен шеф на d:istinkt. “За мен е голяма чест да правя оценка едни от най-хубавите PR планове и активации точно в следпандемичната 2021 година, когато медийната промяна, новите потребителски привички и устойчивите бизнес резултати са движещата мощ на смяната в света на връзките. ” 

Миналата година самият Боян Иванович бе отличен от влиятелното интернационално жури на Stevie International Business Awards за визионерството и изключителни достижения като изпълнителен шеф на организация d:istinkt. Отличието пристигна, откакто компанията регистрира над 55% растеж в оборота за последната финансова година и придобиването на редица нови клиенти, измежду които Лидл България, SOBI, Клет България и други В началото на тази година под негово управление организацията мина през изчерпателен ребранд, който включва ново лого, име и корпоративна еднаквост.

През 2020 година Боян започва с сътрудници и новата компания за медийна продукция CRAVE, която се концентрира върху основаването на новаторско цифрово наличие. 

Боян е сериен бизнесмен, създател на един от най-големите софтуерни уеб сайтове в България - Smart News Bulgaria. Той има докторска степен по медийна доктрина от Факултета по публицистика и всеобща връзка към Софийския университет. Член на управителния съвет на Световната комисия по опазване на здравето и фармацевтична промишленост на PROI - най-голямата мрежа от самостоятелни информационни организации в света. Консултирал е огромни компании, измежду които медийния колос Netflix и фармацевтичния водач Horizon Therapeutics.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР