Боян Чуков, ФейсбукВашингтон все по-релефно променя своята парадигма по отношение

...
Боян Чуков, ФейсбукВашингтон все по-релефно променя своята парадигма по отношение
Коментари Харесай

Боян Чуков: Вървят задкулисни преговори между Русия и САЩ, в Киев са изненадани и объркани

Боян Чуков, Facebook

Вашингтон все по-релефно трансформира своята парадигма във връзка с войната в Украйна. Очевидно, че бързо възходящата ескалация на напрежението сред Москва и Вашингтон води изрично до нуклеарен Армагедон. Даже Джо Байдън и неговото обграждане го осъзнаха най-после.

След поредицата от тайни срещи сред руснаци и американци последва шокиращото евакуиране на Водоснабдителна система на РФ от Херсон. Даже Зеленски бе сюрпризиран и комплициран. Естествено, че актуалният спор могат да го разрешат само и единствено Русия и Съединени американски щати.

Очевидно е, че сега вървят интензивно подмолни договаряния сред двете страни. Съгласно информация от съветския вестник " Комерсант " сега се разисква посещаване на Виктория Нуланд в Русия. Същата, която сподели преди време Fuck the EU.

Виктория Нуланд е специалист по евразийските въпроси и Руската федерация. Тя е в " черния лист " на руснаците, само че очевидно ще бъде направено изключение, в случай че пътува до Москва. Посещението може да се осъществя още до края на ноември.

Най-вероятно домакини на Виктория Нуланд ще бъдат съветските зам. външни министри Сергей Рябков и Андрей Руденко. Първият отговоря за Съединени американски щати, а вторият курира Украйна и постсъветското пространство. Не е изключена среща на Виктория Нуланд със зам. ръководителя на администрацията на съветския президент Дмитрий Козак.

Козак и Нуланд се срещнаха в Женева през юни 2021 година по време руско-американската среща на върха. След като Виктория Нуланд е главен договарящ с съветската страна сега и отношението й към Евросъюза е Fuck the EU, не е изключено двете страни да се договорят да провеждат публично заравяне на Европейски Съюз, който се спомина, само че още не схванал за това.

Допускам, че НАТО ще последва след няколко години Европейски Съюз, само че не желая повече да разясня, тъй като преди време, когато споделих, че Англия ще напусне Европейски Съюз, бях разгласен от нашите ревностни евроатлантици за мечтател и конспиролог.

  



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР