Боян Чуков, ФейсбукАмериканците постигнаха огромен успех, когато бяха безспорен глобален

...
Боян Чуков, ФейсбукАмериканците постигнаха огромен успех, когато бяха безспорен глобален
Коментари Харесай

Боян Чуков: Американците държат света в мъртва хватка. Засега

Боян Чуков, Facebook

Американците реализираха голям триумф, когато бяха неоспорим световен водач в света. Успяха всеобщо да пласират в ръководството на доста страни по света елити, които не свързват своето богатство с това на народите, които ръководят.

Обучиха и пласираха свои хора във всички партии от целия политически бранш.
Електоратът гласоподава, естествено, " за нашите ". На изборите се надпреварват " коне ", които всички играят за Съединени американски щати. Да завоюва този, който е най-хубав и либерален!

Ако има някаква заплаха да не излезе пасиансът, то машинното гласоподаване ще обере неправилния празен ход. С машинното гласоподаване няма изненади. Съгласно теорията напълно умишлено се позволяват до 7-9% " неамерикански коне ", които, откакто влязат в Народното събрание или в изпълнителната власт, се маргинализират и компроментират медийно.

Те нямат капацитет да трансформират евроатлантическия вектор във външната политика на страната. С времето, както демонстрира практиката, маргинализираните изтичат в канализацията.

Всеки, който има някакъв късмет да попадне в законодателната или изпълнителна власт и е непокътнат, то още на подстъпите към нея се облива с медийна мръсотия и се маргинализира от медии, които също са под американски надзор.

Грантовите анализатори си знаят работата и си изкарват хонорарите съзнателно. Хватката е мъртва. Няма изплъзване. Досега.

Когато Съединени американски щати изгубят сензитивно своите предходни позиции в света, то тогава ще се появи светлина в тунела. Но не от насрещния трен.



Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР