Боядисването често крие риск, заради PPD и PPT, които се

...
Боядисването често крие риск, заради PPD и PPT, които се
Коментари Харесай

Боята - бич или ласка за красотата и здравето на косата ни?

Боядисването постоянно крие риск, поради PPD и PPT, които се употребяват в множеството бои за коса, през последните 130 години. Но през днешния ден Phyto „ трансформират разпоредбите на боята “, с цел да се изкачат с едно ходило по-нагоре с на боята за коса PHYTOCOLOR . Вдъхновена и основана от силата на природата, тя ви подарява с ласка от естествени съставки и безукорен, лъчезарен цвят. Рискът от алергии е минимизиран, а скалпът е защитен от зачервявания и досадни сърбежи, с помощта на успокояващите масла от жожоба и хинап. Екстрактът от кората на хинап усилва и катагенната фаза (фазата на напредък на косъма), с цел да се уплътни и да се подтиква растежът на косата.



Коктейлът от билки: облепиха, брош, кореопсис, жълтуга, бразилско дърво, ни телепортира във времето и ни напомня за Афродита, както и за това по какъв начин тя е боядисвала русите си коси с естествени съставки, подбрани от природата. Така богинята на любовта и хубостта е събирала мъжки въздишки. Сигурни сме, че когато се запознаете с каталога от 16 цвята, вие ще пожелаете един от тях. Освен това цветовете са естествени и интензивни, демонстрират се отмерено от корена до върха, щадят косъма и му придават извънреден искра. Дамите с посребрели коси няма потребност да се тревожат, тъй като PHYTOCOLOR подсигурява 100% покритие на белите коси. Ще имате опция да избирате сред 8 съществени, 4 кестеняви и 4 златисти нюанса.

Процесът на боядисване с PHYTOCOLOR по-скоро припомня на SPA терапия, в сравнение с боядисване. Липсата на амоняк доста понижава увреждането на косата, а неприятният мирис е обезвреден. След като смесите боядисващия крем и окислителя, ще получите приятна хомогенна примес, която се разнася с лекост по косата. А ароматът ще ви води в уханни билкови поля, до момента в който изчаквате блестящият цвят да се прояви върху косите ви.

В опаковката на боята ще откриете и маска, с която ще можете да подхраните косата веднага след боядисването, с цел да я заредите с спомагателен искра и да пандизите кутикулите на косъма.



Резултатът е обезпечен – здрава и красива коса в натурален цвят, спокоен и подхранен скалп.

Боята PHYTOCOLOR е актуалното решение за красива и здрава коса, сияеща в натурален и натоварен цвят.

С поддръжката на Selecta International

Автор: Данаил Велков
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР