Боя се, че и в този парламент кабинет няма да

...
Боя се, че и в този парламент кабинет няма да
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Боя се, че и в този парламент кабинет няма да стане

Боя се, че и в този парламент кабинет няма да стане. Това съобщи Томислав Дончев от ГЕРБ. Политическото напрежение в Народното събрание и отвън него опълчва обособени групи от обществото, изкопани са големи окопи сред политическите сили, сподели Дончев.

Той дефинира проектокабинета " Габровски " като допустимо настоящ все още, в случай че е бил преодолян политическия нарцисизъм. Този кабинет можеше да свърши работа, сподели Дончев пред Българска национална телевизия.

По думите му, в случай че няма логичност " Продължаваме промяната " да поддържа ГЕРБ, то няма логичност и ГЕРБ да поддържа мандата на Политическа партия. В самата комбинация на кабинета им като анонси няма логичност. Николай Денков - министър-председател, Кирил Петков - министър на стопанската система, Асен Василев - министър на стопанската система, никаква логичност няма, разяснява той.

По думите му още от началото на този парламент са опитвали да намерят метод политическите сили да се обединят към евроатлантическите полезности, само че има голямо съмнение.

" 62,5% отиваме на избори ", съобщи Дончев. Той дефинира връзките на ГЕРБ с президента като " институционални ".

Висока е цената на пропуснатите благоприятни условия, което няма да докара до нищо добре. Скъсването на доверието в системата ще има пагубни последици, това ми е огромното терзание, добави заместник-председателят на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР