Бой се размина на косъм на кръстовище в Пловдив тази

...
Бой се размина на косъм на кръстовище в Пловдив тази
Коментари Харесай

Див, див Пловдив! Шериф зад волана размахва значка, заплашва с лично правосъдие

Бой се размина на косъм на кръстовище в Пловдив тази заран. Агресията се отключила поради неправилна маневра или най-малко по този начин решил един от водачите. Според него двата автомобила завили по едно и също време на кръстовището пред районното ръководство в Шекер махала, това го разгневило и почнал да крещи и заплашва другия водач, написа Трафик нюз бг.

Куриозен случай: Мъж продаде и изпи колата си, само че се изплаши от жена си и заяви за кражба

Това се случило тази заран към 8.15 часа. След като двете коли завили „ едновременно”, нападателният мъж размахал служебна карта и значка и заплашил „ нарушителят”, че ще го заведе в Районното ръководство.

Брутална злополука! Летящ моторист разсече на две комби (ВИДЕО)

„ Не се показа какъв е и каква му е длъжността, само че картата не изглеждаше полицейска. Опита се да ме избута от пътя и да ме накара да отбия. Явно искаше да се саморазправя. Тогава започнах да фотографирам и очевидно това го изплаши, тъй като продължи по пътя си. Така и не разбрах какво тъкмо ми е било нарушаването, само че даже и да е имало такова, не е подобен методът. Следващия път въпросният водач може да не попадне на толкоз спокоен като мен и в действителност да се стигне до бой”, разяснява получилият закани водач.

За благополучие историята се е разминала без случай, а единствено с замяна на обиди, само че сходни случаи на експанзия на пътя зачестяват от ден на ден. И по този начин досега, в който някое най-безобидно нарушаване може да приключи със съществено пострадали…


Цялата и
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР