Бой е имало преди минути в центъра на Враца, видя

...
Бой е имало преди минути в центъра на Враца, видя
Коментари Харесай

От последните минути: Бой в центъра на Враца, човек лежи безжизнен на земята /снимки/

Бой е имало преди минути в центъра на Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews. Инцидентът е станал на пл. „ Македония “, покрай постройката на Окръжната следствена работа.
По неразбираеми на този стадий аргументи двама към 40-годишни мъже се сбили, след което единият от тях останал да лежи неподвижен на земята. Свидетели на разправията неотложно подали сигнал на тел. 112.
Пристигналите незабавни медици съумели да върнат в схващане потърпевшия мъж, след което го транспортирали към болничното заведение. В колата за спешна помощ, дружно с пребития мъж, се качиха и майка с две дребни деца, които евентуално са част от неговото семейство.
По непотвърдена информация потърпевшият е бил пийнал и несъзнателно се блъснал в различен човек, който помислил, че го атакуват и го блъснал. След това мъжът останал на място, с цел да изясни на органите на реда какво се е случило.
На мястото на случая дойдоха две патрулки и кола за спешна помощ, по тази причина минаващите по бул. „ Демокрация “ би трябвало да го вършат с нараснало внимание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР