БОУЛДЪР, Колорадо (AP) — Дейон Сандърс закръгли своя треньорски щаб

...
БОУЛДЪР, Колорадо (AP) — Дейон Сандърс закръгли своя треньорски щаб
Коментари Харесай

Дийон Сандърс довършва треньорския щаб, наема Робърт Ливингстън като дефанзивен шеф

БОУЛДЪР, Колорадо (AP) — Дейон Сандърс закръгли своя треньорски щаб в Колорадо, като притегли Робърт Ливингстън като отбранителен координатор и се придържа към Пат Шърмър с цел да следи нападението.

В допълнение, Сандърс добави Фил Лодхолт, с цел да обнови нестабилната офанзивна линия, и Джейсън Филипс, с цел да работи с приемниците, заяви учебното заведение в петък. Бъфалъс също реалокираха Винсънт Денси от анализатор в помощник-треньор на външни бранители, а Брет Бартолоун от необятни приемници към тайт ендове.

Колорадо излиза от сезон 4-8 в първата година под управлението на Сандърс. Бъфалите скоро ще преминат от Pac-12 към Big 12.

Ливингстън беше претрупан със задачата да поддържа отбраната, която предаваше по 34,8 точки на мач през 2023 година Той прекара осем сезона в треньорския щаб на Синсинати Бенгалс, в това число последните шест, като наблюдаваше сигурността. Неговият опит на равнище лицей включва това да бъде треньор по надзор на качеството в отбрана на Furman през 2010 година...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР