Ботевград е разтърсен от новината за убитата жена и от

...
Ботевград е разтърсен от новината за убитата жена и от
Коментари Харесай

Съседи разказват подробности за затритото семейство в Ботевград

Ботевград е разтресен от новината за убитата жена и от последвалото самоубийство на брачна половинка й.

Рано тази заран дребното градче осъмна с новината, че мъжат на убитата Камелия - Людмил се е самоубил. Открит е от служителите на реда в дома им, рано сутринта.

``
реклама

Според проверяващите най-вероятната причина за тежкото закононарушение е ревнивост. Приятел на мъжа описа пред TrafficNews.bg, че преди 15 дни двамата се разделили, тъй като Людмил хванал жена си с ухажор. Преди 3 дни пробвали да се съберат, само че той схванал, че връзката й продължава.

Пред камерата ни хора от града описаха, че са виждали фамилията, били доста дружелюбни и разбрани. Имали две дечица – по-голямо момиче и момченце.

Магазинерка показа, че това е огромна покруса за града. Не била чувала за слуховете, че убитата Камелия е имала паралелна връзка и точно това е повода за кървавата разпра от вчерашния следобяд.

" Даже и да е имала, 21 век е, не е това метода, доста тъпо за децата им ", показа дамата.

Комшия на фамилията разяснява, че е виждал мъжа на няколко пъти, с джип край блока им. Виднъж e бил при убитата жена, в шивашкото ателие, пред което през вчерашния ден тя бе убита. Не знае обаче да са имали проблеми. Вижте!
 
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР