„Ботев“ /Враца/ загуби гостуването си на „Черно море“ във Варна

...
„Ботев“ /Враца/ загуби гостуването си на „Черно море“ във Варна
Коментари Харесай

Ицо Вратарчето провали „Ботев“ /Враца/ срещу „Черно море“ във Варна /снимки/

„ Ботев “ /Враца/ загуби гостуването си на „ Черно море “ във Варна с 1:2. Главният провинен за това е несъответстващият вратар в този мач Христо Митов. Дълбоката запаса на титуляра Красимир Костов пусна левашки гол през първото полувреме и затова бе заменен на полувремето. Неговата неточност унищожи напъните на съотборниците му да вземат най-малко точка от гостуването си край морето. Феновете на врачани се чудят за какво Ицо вратарчето продължава да е част от „ Ботев “, откакто е видно и с просто око, че няма класа да играе в елита.
Първата заплаха за гол се яви в 16-ата минута. Касми стреля към вратата на Христо Митов, само че стражът на "Ботев " мазета. Това докара до чиста опция за Матиас Курьор, който пропусна да откри мрежата с глава от два-три метра.
Последва пропуск и на хората на Тони Здравков. Чадвар Ивайлов откри отдясно Юлиан Ненов, който шутира мощно, само че топката се удари в страничната греда и излезе в навън. В 32-ата минута Касми опитва още веднъж мерника си и този път сполучи - 1:0 за "моряците ". Център-халфът нанесе прекрасен удар от двайсетина метра и хвана малко неопитен вратаря Митов.
В 43-ата минута Курьор пропусна да засече в мрежата чудесно подаване на Илиан Илиев. След към минута Андраде се оказа на преференциална позиция в наказателното поле на врачани, само че португалецът опита да прати топката на бул. "8-ми Приморски полк ".
Така се стигна до секундите от добавеното време, когато младият вратар на "Черно море " Иван Дичевски опита да боксира топката след корнер, само че уцели бузата на Аласан Н'Диайе и куриозно "Ботев " изравни - 1:1.
Втората част стартира по-добре за домакините, които пропуснаха две положителни положения прев рамката на Королев, който се появи в игра на мястото на Митов. В 70-ата минута Даниел Димов се размина с гол. Капитанът на Морето стреля с глава след ъглов удар, само че топката се спря в гредата.
В 79-ата минута Курьор изригна с 13-ия си гол през сезона. Звездата на варненския отбор получи подаване от Касми и с обмислен шут по диагонала забучи топката в мрежата на Королев - 2:1!

"Черно море " 2:1 "Ботев " (Враца)

1:0 Файсел Касми (32)
1:1 Аласан Н'Диайе (45)
2:1 Матиас Курьор (79)

Стартовите сформира:
"Черно море ": 26. Дичевски, 6. В. Попов, 27. Димов, 8. Янчев, 2. Панов, 10. Ил. Илиев, 71. Панайотов, 29. Касми, 70. Велев, 19. Курьор, 15. Андраде.
"Ботев " (Вр): 1. Митов, 21. Костадинов, 81. Зехиров, 24. Ндайе, 18. Ил. Миланов, 14. Буров, 6. Гаджев, 8. Педро, 7. Ивайлов, 11. Ненов, 88. Том.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР