Ботев (Враца) приема Черноморец (Балчик) на осминафиналите за Купата на

...
Ботев (Враца) приема Черноморец (Балчик) на осминафиналите за Купата на
Коментари Харесай

Сериозно изпитание за Антони Здравков днес

Ботев (Враца) приема Черноморец (Балчик) на осминафиналите за Купата на България. Срещата във Враца стартира в 14:00 часа.

Главен арбитър ще бъде Благой Манонов. Тимът на Антони Здравков се нуждае от наложителна победа след осемте следващи загуби в шампионата.

Съперникът наподобява много непредвидим, макар че е от аматьорското равнище на футбола ни.

Според слуховете, управлението на врачанския клуб е сложило ултиматум на Сухия за наложителна победа през днешния ден. След последния мач против Царско село, Здравков разгласи, че няма никакъв проблем да стане и да си тръгне от клуба.

Старши треньорът на Черноморец (Балчик) Бойко Каменов показва забележителен натурализъм преди днешното посещение. Морският отбор е втори в Североизточната Трета лига, където води борба със Спартак Варна. На Черноморец следва и регионален край за Купата на АФЛ против Дунав Русе за лъчение на представителя на Североизток.
 Вили Вуцов поема Ботев (Враца)?
Вили Вуцов поема Ботев (Враца)?

Врачани са с осем следващи загуби

" Не си вършим илюзии, разликата е сериозна. Ние сме Трета лига, а те Първа. Въпреки проблемите, които имат, остават по-класният състав. Ние обаче не се предаваме, надяваме се да даде сериозен отпор, въпреки че имаме значително кадрови проблеми. Четирима съществени играчи са контузени. Това ще наложи и вътрешни рокади в състава. Ние останахме единствен представител на третото равнище след отпадането на Беласица.
 Антони Здравков: Ако решат шефовете, ставам и си потеглям
Антони Здравков: Ако решат шефовете, ставам и си потеглям

" Нямам проблем с това "

Надяваме се на знамение, само че сме реалисти. И да направя гръмки изявления, това няма да промени нищо. Този мач е премия и ще се опитаме да затрудним оптимално Ботев Враца. Все отново след този дуел ни чака посещение и на Лудогорец III за шампионата.

Водим борба със Спартак Варна за върха, там са ориентирани напъните ни. Чака ни и край с Дунав Русе за лъчение на представителя на Североизточна България за Купата на АФЛ ", показа пред " Тема Спорт " Каменов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР