Ботев (Враца) осъществи изходящ трансфер, след като продаде централния защитник

...
Ботев (Враца) осъществи изходящ трансфер, след като продаде централния защитник
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: Ботев Враца продаде Меси

Ботев (Враца) реализира произлязъл трансфер, откакто продаде централния бранител Меси Биатомусока на първенеца на Мароко ФАР Рабат, осведомят от клуба.

Той дойде във Враца като свободен сътрудник през лятото на 2022 година. Изигра 25 мача, в които означи 1 гол и бе на терена 1866 минути през миналия сезон. Добрите му изяви с екипа на Ботев му осигуриха повиквателна и дебют за националния тим на ДР Конго.

„ Получихме няколко предложения за Меси това лято. Той е футболист, който бихме желали да задържим и да продължи да играе за Ботев, само че въпреки това даваме благоприятни условия на нашите играчи да се развиват. С ФАР Рабат той ще играе в Шампионската лига на Африка, което за него е крачка напред. Трябва да напомним, че Меси дойде при нас като свободен сътрудник от кипърската втора дивизия и тук разпростра капацитета си. Може единствено да му пожелаем триумф в новия клуб “, съобщи изпълнителният шеф на Ботев Тихомир Алексов.

“Бих желал да благодаря на моите съотборници, треньорът Даниел Моралес и целия щаб, на управлението за всичко. И несъмнено желая да благодаря на същинските почитатели на Ботев, които постоянно ни подкрепяха, даже когато имахме по-трудни моменти. Пожелавам всичко най-хубаво на Ботев Враца и постоянно ще бъда ваш почитател. Само Ботев! “, сподели Меси след прехвърлянето.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР