Ботев (Враца) обяви официално трансферите на петима нови. Това са Венцислав

...
Ботев (Враца) обяви официално трансферите на петима нови.
Това са Венцислав
Коментари Харесай

Ботев обяви петима нови

Ботев (Враца) разгласи публично прехвърлянията на петима нови.

Това са Венцислав Христов, Мартин Атанасов, Браян Мендоса, Йохан Валбуена и Алан Миналия, които към този момент взеха присъединяване в част от контролите на тима през лятото.
 Ботев (Враца) показа новите екипи за сезон 2022/2023
Ботев (Враца) показа новите екипи за сезон 2022/2023

Отборът ще се облича с италианската марка ZEUS

Ето и малко показване на играчите:

Венцислав ХРИСТОВ

Опитният централен нападател се причисли към Ботев преди последната инспекция против Витоша и означи първия си гол за отбора. 33-годишният футболист за последно пази цветовете на Царско село. Преди това е играл за тимовете на Локомотив София, Спортист Своге, Несебър, Монтана, Черноморец, Берое, Мателург Донецк, Риека, Шкендербеу, Левски, Нефтохимик, СКА-Хабаровск, Верея, Арда, Конкордия, Славия и Созопол. Бил е част и от националния тим на България.

Мартин АТАНАСОВ

20-годишният полузащитник е младеж на Славия, за който тим прави дебют и в професионалния футбол. Той е наследник на някогашния футболист на Ботев Враца Чавдар Атанасов.

Браян МЕНДОСА

29-годишният аржентинец има италиански паспорт. През 2019 година десният защитник идва в Европа и е част от румънските Ботошани, Пертолул и Комуна Реса. За последно е защитавал цветовете на аржентинския Сакачиспас.

Йохан ВАЛБУЕНА

24-годишният колумбиец играе като полузащитник. Той е бил част от отбора на Индепендиенте Меделин, за който играе от юношеските си години.

Алан МИНАЛИЯ

29-годишният аржентински вратар идва в Ботев от Клуб Спортиво Десампарадос, а по-голяма част от своята кариера е част от Нуелва Чикаго, чиито младеж е.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР