Ботев Враца обяви кой ще бъде новият треньор на футболния

...
Ботев Враца обяви кой ще бъде новият треньор на футболния
Коментари Харесай

Ботев Враца обяви кой ще замени Даниел Моралес

Ботев Враца разгласи кой ще бъде новият треньор на футболния тим, който ще размени Даниел Моралес.

"Скъпи Ботевисти, след разискване управлението на клуба реши да гласоподава доверие на човек от града, предан на идеята "Ботев Враца " с доста сезони като футболист и треньор тук, и който е изцяло осведомен с процесите в тима - Ивайло Димитров. Той оглавява спортно-техническия щаб, в който са и досегашният помощник-треньор Радослав Боянов, както и завърналият се треньор на вратарите Илиян Василев, а своя пост резервира и Петър Петров ", написаха от Ботев на формалната си страница.

"Както през вчерашния ден стана ясно, се разделихме по взаимно единодушие с наставника Моралес. След незадоволителните резултати и петте следващи загуби за 2022-ра година двете страни взеха решение да прекратят взаимоотношенията си. Кондиционният треньор Костадин Джоргов и досегашният треньор на вратари Юлиян Левашки също към този момент не са част от тима. Пожелаваме им триумф в бъдещите инициативи.
Вярваме, че в този миг това са точните хора за Ботев Враца и сме оптимисти, че по време на паузата в шампионата поради уговорките на националните тимове, отборът ни ще работи крепко и резултатите ще са забележими още в гостуването на Черно море. Всички дружно ще реализираме задачата си! С Ботевски дух, с Ботевска воля! ", приключва обръщението към почитателите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР