Ботев ще стартира прего­вори с ЦСКА в следващите дни. Врачани

...
Ботев ще стартира прего­вори с ЦСКА в следващите дни. Врачани
Коментари Харесай

Ботев Враца иска да задържи преотстъпените

Ботев ще започва прего­вори с ЦСКА в идващите дни. Врачани желаят да задържат и през пролетта левия бек Ангел Ляс­ков. Той е преотстъпен под Околчица, само че единствено до края на годината, оповестява вестник "Тема Спорт " в днешния си брой.

Дребничкият краен защитник се понрави с изявите си на Ботев и в клуба имат желание да разчитат на него постоянно, в случай че от "Армията " се съгласят да го дадат още веднъж чартърен. На този стадий в ЦСКА нямат потребност от ляв бек, тъй че съвсем несъмнено Лясков ще ос­тане до края на сезона.

Дотук той е записал 10 мача и 654 ми­нути, само че пропусна солидна част от шампионата - 2 месе­ца сред юли и септември, за­ради травма. Лясков беше ти­туляр в последните две срещи с Черно море и Славия. През ми­налия сезон бранителят записа 14 участия за "червените " в ели­та.

В Ботев има и други прео­тстъпени състезатели - за­щитникът Деян Иванов от Левски, халфът Доминик Янков от Лудогорец и крилото Давид Рибейро, също от Разград. Очаква се двамата българи да останат и през пролетта, само че брази­лецът Рибейро надали ще продължи във Враца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР