"Ботев" ще се стреми към победата срещу Монтана в петък,

...
"Ботев" ще се стреми към победата срещу Монтана в петък,
Коментари Харесай

Ботев/Враца/ излиза за победа в дербито на Северозапада срещу Монтана

"Ботев " ще се стреми към успеха против Монтана в петък, когато е дербито на Северозапада във футболния ни хайлайф, разгласи старши-треньорът на врачани Антони Здравков.
"Наясно сме с вътрешния заряд на мача. Разбираме желанието на нашите ентусиасти да вземем мача непременно. Точно това ни стимулира да се вложим с още по-голям хъс в тренировките и да мислим за пътя, по който ще стигнем до трите точки “, добави наставникът на "Ботев ".
Съперниците влизат с въодушевление в дуела, защото завоюваха срещите от предходния кръг – врачани надделяха с 2:1 "Царско село " като посетител, а "Монтана " обърна "Ботев " /Пловдив/ вкъщи. Една точка в интерес на гостите е разликата сред съперниците в класирането.
Единствената грижа в лагера на домакините е възобновяване на Валери Домовчийски от получената травма. Трудно е да се предвижда дали лекарският щаб на врачани ще успее да възвърне опитния нападател за петъчния конфликт с комшиите, а вероятността Домовчийски да отпадне от групата за мача наподобява по-реалистичната.
Мачът сред "Ботев " и "Монтана " е на следващия ден от 18.45 часа на стадион "Христо Ботев “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР