Ботев ще гостува на Славия в двубой от 34-ия кръг

...
Ботев ще гостува на Славия в двубой от 34-ия кръг
Коментари Харесай

След спечелването на Купата, Ботев гостува на Славия

Ботев ще гостува на Славия в дуел от 34-ия кръг в елита. Мачът ще се играе през днешния ден от 20:15ч. на стадион " Славия " в София.
Прочетете още
В сряда Ботев победи Лудогорец и завоюва за 4-ти път Купата на България. 

След спечелването на Купата предходната седмица Ботев действително към този момент си реши сезона и играе единствено за своята чест. Със спечелването на трофея отборът си обезпечи присъединяване в Лига Европа и най-малко 4 мача в евротурнирите. 

В момента Ботев е 8-ми с 45 точки, а Славия е на 10-то място с 40 точки. Ботев към този момент си обезпечи евроучастие и даже и да приключи седми няма да играе бараж, а осмият ще отиде в борбата за Европа.

До момента през сезона това ще е четвърти мач сред двата тима. Ботев победи в Пловдив с 3:0 и загуби с 0:1, а в София се стигна до тъждество 2:2. 

Мачът за Славия е много значим, тъй като при победа отборът ще резервира действителни шансове за седмото място, само че при загуба напълно може да ги загуби зависи и по какъв начин приключи другия мач ЦСКА 1948 и Арда.

В предишния кръг в шампионата Ботев загуби от Арда с 1:2 като посетител, а Славия завоюва с 2:0 против ЦСКА 1948. 

Трайно контузен за Ботев е Георги Николов, а осъдени са Мохамед Брахими и Антоан Конте.

Съдия на дуела ще е Георги Давидов.

Вероятни сформира: 

Славия:  Светослав Вуцов, Ертан Томбак, Мартин Георгиев, Виктор Генев, Венцислав Керчев, Кристиян Стоянов, Исак Соле, Денислав Александров, Иван Минчев, Тони Тасев, Владимир Николов

Ботев:  Матвей Игонен, Ехидже Укаки, Атанас Чернев, Ивайло Видев, Константинос Балоянис, Джеймс Етоо, Антонио Перера, Уме Емануел, Янис Карабельов, Самуел Акере, Мартин Секулич
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР