Ботев се смили и вкара само четири гола на останалия

...
Ботев се смили и вкара само четири гола на останалия
Коментари Харесай

Резервите на Ботев писаха 4 на новия Борислав

Ботев се смили и вкара единствено четири гола на останалия без 10 титуляри отбор на Борислав Първомай в контрола, играна в Коматево. Старши треньорът на канарчетата Николай Киров заложи на футболистите, които не взеха присъединяване в първия мач за годината против Левски, както и на много юноши. Домакините поведоха в 15-ата минута, когато Слави Шопов центрира от корнер и бранител на гостите си вкара автогол в опита си да избие отиващата към Иван Василев топка. 300 секунди по-късно юношата Шопов удвои, като имаше шанса при удара му топката да се отклони в крайници на неприятелски бранител и да излъже вратаря. В 31-ата минута се разписа и Фелипе Бризола с шут в долния десен ъгъл.

Канарчетата пропуснаха няколко чисти положения, а Кристиан Добрев удари греда. Бризола оформи крайното 4:0 в последната минута на мача. Футболистите от главния състав, които пропуснаха спаринга, направиха подготовка преди обед.

Ботев: Кайзер, Ф. Филипов, Л. Марин, Д. Пиргов, В. Василев, Юлиано, Бризола, С. Шопов, М. Георгиев, Кр. Добрев, Ив. Василев (Жилов, Дерменов, Калчев, Симеонов)

Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров-Белия разкри, че Цветомир Панов го е уведомил за контракта си с Лудогорец преди мача с Левски в неделя, изгубен с 0:1. Както е известно, 28-годишният национал изненадващо мина в Разград, откакто през зимната пауза отхвърли да удължи изтичащият през юни контракт с жълто-черния клуб.

 „ Определено това беше предпочитание на футболиста - да отиде там. Клубът води договаряния с него за възобновяване на контракта още преди Нова година, които на този стадий не бяха финализирани. Още преди мача с Левски играчът пристигна при мен и показа, че е подписал контракт с Лудогорец. Нямам визия какви са аргументите, с цел да не преподпише с нас, защото не съм водил аз договарянията “, разяснява наставникът на канарчетата. „ Водили сме диалози за връщането на Жоао Паоло при нас, само че още не е реалност. Продължаваме договарянията “, добави Белия. „ Нямам възприятие, че съм предаден, тъй като решението за Панов е общо и в него съм взел участие и аз. Имаше доста разновидности за бъдещето на Панов, като това да отиде от лятото там. Стигна се до несъмнено решение и то е реалност - Панов е състезател на Лудогорец. Ще забележим дали Филип Филипов ще му е заместител. Вариант е и всичко зависи от мачовете и от него самия. В случая е добре, че съумяхме да го притеглим. Когато се разбрахме с Филипов, не знаехме за желанията на Панов “, разкри още старши треньорът на жълто-черните.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР