Ботев се наложи с категоричното 4:0 над третия в подреждането

...
Ботев се наложи с категоричното 4:0 над третия в подреждането
Коментари Харесай

Ботев победи тим от Трета лига в контрола

Ботев се наложи с безапелационното 4:0 над третия в подреждането на Трета лига отбор на Борислав Първомай в контролна среща на спомагателен терен 1 въз основата в Коматево. Николай Киров заложи на футболистите, които не взеха присъединяване в първия мач за годината против Левски, както и на много юноши.

На вратата на "канарчетата " бе Даниел Кайзер, централна двойка бранители Димитър Пиргов и юношата Васил Василев, а крайни бранители Филип Филипов и Лазар Марин. Като вътрешни халфове действаха бразилците Алваро Юлиано и Фелипе Бризола, дружно с 15-годишния Станислав Шопов. По фланговете играха Кристиан Добрев и Милко Георгиев, а на върха на офанзивата бе Иван Василев.

След почивката в игра се появиха още вратарят Стелиан Ангелов, Здравко Дерменов, Здравко Жилов и Димитър Калчев.

Първото полувреме "жълто-черните " се регистрираха с три попадения. Първото от тях падна в 15-ата минута, когато Шопов центрира от корнер на близката греда към Иван Василев, който притисна бранител на гостите и той отклони с глава топката в личната си врата.

Шест минути по-късно Милко Георгиев върна към Станислав Шопов, а след неговия шут топката се отклони от бранител и влетя в мрежата за повторно.

В 31-ата минута се разписа и Фелипе Бризола. Бразилецът стреля от границата на наказателното поле в долния десен ъгъл и не остави шансове на вратаря на Борислав.

Пловдивчани пропуснаха няколко чисти положения пред вратата на съперника и през двете полувремена, Кристиан Добрев удари греда, а Фелипе Бризола оформи крайното 4:0 в последната минута на мача.

Футболистите от главния състав, които пропуснаха спаринга, направиха подготовка преди обед.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР