Ботев подготвя нов много сериозен трансфер в седмицата преди подновяването

...
Ботев подготвя нов много сериозен трансфер в седмицата преди подновяването
Коментари Харесай

Ботев привлича защитник от Сенегал

Ботев приготвя нов доста сериозен трансфер в седмицата преди подновяването на шампионата.
Ръководството на жълто-черните е в напреднали договаряния за бранителя на Генчлербирлиги Осман Н`Дайе, заяви Пловдивнюз. 26-годишният защитник е роден в Сенегал, само че има френски паспорт, което значи, че няма да има проблем с картотекирането, в случай че договорката се реализира. Осман стартира кариерата си от академията на Лион. Играл е за Самсунспорт и Генчлербирлиги, където в последните мачове е бил титуляр. Играчът има настоящ контракт с турския клуб, а аргументите да се навие на надалеч по-малка заплата, с цел да пристигна в Коматево, не са известни.

Жълто-черните приготвят и още един трансфер до началото на пролетния дял от шампионата. Халфът Венцислав Бенгюзов е вид за ново попълнение. Привличането му обаче може да се реализира, в случай че канарчетата съумеят да продадат някой от бразилските си полузащитници. Не е загадка, че от Ботев желаят да продадат Фелипе Бризола. На този стадий обаче съществени претенденти няма. Самият Бризола също държи да напусне Коматево, като даже бе оповестил, че ще потегли към Украйна или Дубай. Засега обаче сътрудниците му не съумяват да намерят тим, който да удовлетвори финансовите искания на кариоката. На тезгяха е комплициран и Алваро Юлиано, само че и за него все още няма сериозна оферта. 
Бенгюзов, който разтрогна с Верея, а по-късно мина и напусна Черно море тази зима, ще дебаркира в Коматево само в случай че някой от двамата бразилци бъде продаден до края на трансферния прозорец. Пазарът у нас затваря в края на февруари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР