Ботев Пловдив загуби от Пирин с 0:1 в мач от

...
Ботев Пловдив загуби от Пирин с 0:1 в мач от
Коментари Харесай

Слаб Ботев загуби от Пирин

Ботев Пловдив загуби от Пирин с 0:1 в мач от първия кръг от Първа лига. В много отегчителен мач,  пред празни трибуни в Коматево поради наказване, пловдивчани не съумяха да покажат мощна игра, каквато в последно време бяхме привикнали да следим от тях.

Цяло знамение е, че през първите 45 минути Ботев съумя да опази мрежата си суха. По-опасният тим на терена несъмнено бе този на Пирин.

Гостите създаваха офанзива след офанзива, до момента в който " канарчетата " записаха първи прецизен удар във вратата на Макенджиев едвам през 34-ата минута.

Още в 9-ата минута благоевградчани направиха сериозен пропуск. Станислав Костов се възползва от дълъг пас и майсторски се освободи от състезател на пловдивчани. 

В 68-ата минута основният арбитър Никола Попов изгони от аварийна пейка Милен Радуканов поради бурна реакция от страна на треньора.

Димитър Благов се оказва златната запаса на Пирин. Той се появи на терена като титуляр, откакто Анти Рениа се контузи на загрявката и вкара попадение за " орлетата " в 79-ата минута.

Станислав Костов откри Даниел Младенов в наказателното поле, той пусна технично към Тодор Траянов, който с превръщане откри напълно самичък Благов на десетина метра от вратата и той стреля тъкмо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР