Ботев (Пловдив) ще задържи звездата си Тодор Неделев до лятото

...
Ботев (Пловдив) ще задържи звездата си Тодор Неделев до лятото
Коментари Харесай

Ботев Пд пуска звездата си през лятото

Ботев (Пловдив) ще задържи звездата си Тодор Неделев до лятото и едвам по-късно ще се съгласи на негов трансфер. Това разгласи някогашният български национал Несим Нешадов пред турското издание „ Фанатик “. Изказването на 46-годишният някогашен футболист на Литекс и Локомотив (Пловдив) е обвързвано с информация в югоизточната ни съседка, че „ канарчетата “ са поискали прекомерно висока цена от Трабзонспор.

Вчера журналистът Хасан Тюнчел заяви забавна информация по отношение на договарянията на Ботев (Пловдив) и отбора от турското черноморско крайбрежие. Според него „ жълто-черните “ в началото били съгласни да преотстъпят Неделев до края на сезона против 100 000 евро. Впоследствие са се намесили няколко разнообразни мениджъри, всеки от които претендирал да получи % от сумата. В един миг пловдивчани оповестили, че Трабзонспор би трябвало да заплати 500 000 евро, в случай че желае да вземе чартърен 27-годишния халф.

„ Ботев няма да трансферира Тодор Неделев до лятото. Причината е, че клубът има контракт с Майнц и немският клуб ще получи 50% от сумата при продажба на футболиста. Тази уговорка изтича през лятото на 2020 година. Затова Ботев (Пловдив) ще изчака до лятото. Сега Трабзонспор е предложил оферта, в която предлага 20% от предстоящ трансфер на Неделев, а към този миг това не устройва българския клуб. Когато клаузата с Майнц отпадне, тогава договорката е по-лесно да бъде осъществена “, съобщи Нешадов пред „ Фанатик “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР