Ботев Пловдив ще разпродава футболисти през лятото, а към няколко

...
Ботев Пловдив ще разпродава футболисти през лятото, а към няколко
Коментари Харесай

Зингаревич: Ще продаваме играчи, уви

Ботев Пловдив ще разпродава футболисти през лятото, а към няколко играчи на отбора към този момент има предложения. Това разгласи притежателят на „ канарчетата “ Антон Зингаревич на конференция часове преди „ канарчетата “ да одобряват Левски на „ Колежа “. Той приказва за моментното положение на тима и вълнението от завръщането на стадион „ Христо Ботев “.

„ Реалността е, че ще би трябвало да продаваме и играчи “, съобщи Зингаревич на конференция преди завръщането на „ Колежа “.

„ Както споделих не сме удовлетворени от моментното положение на тима. Ще проучваме всичко и ще забележим къде и с кой да се подсилим. Има към моменти предложения към пет от нашите играчи. Ще работим и ще създадем всичко допустимо да се завърнем уместно в идващия сезон. Вярваме в младите футболисти, които имаме. Вярваме, че те ще покажат качества. Мисля, че имаме качества в нашите играчи, по тази причина споделям, че имаме пет предложения за наши футболисти, които към този миг няма да приемем “, добави той.

„ Развълнуван съм, както аз, по този начин и всички. Момент, който чакахме повече от 10 години. Надявам се, че атмосферата, която почитателите ще създадат ще е запаметяваща “, показа той.

„ Благодаря на господин Илиян Филипов, тъй като без неговата поддръжка нямаше да сме тук. Относно за позиция в клуба, ще седнем и ще поговорим. Мисля, че и двамата вървим в посока, която е най-хубава за тима. Не сме щастливи от позицията, в която сме сега. Особено откакто предишния сезон бяхме трети, а в този момент сме десети. Това е футболът, има доста такива образци. Един от тях е Челси. Ще работим по усъвършенствания. Втората част на сезона ние взехме решение да дадем повече шансове на младите футболисти, да им дадем късмет да играят мачове, да вършат неточности и да се учат. Вече се готвим за идващия сезон “, добави Зингаревич.

„ Относно финансите, до този миг 2 млн. са изразходвани за Б тима, академията и Коматево. С преместване на „ Христо Ботев “ тези разноски ще се усилят, което е обикновено. Всичко зависи от това по какъв начин играе тимът. Присъствието зависи от метода ни на игра, по този начин е във футбола. Целта ни е клубът да се самоиздържа. Реалността е, че ще би трябвало да продаваме и играчи “, разяснява притежателят на Ботев.

„ Името на стадиона за момента остава, в случай че има бъдещи диалози, ще го обсъждаме. Относно Герман Чистяков поговорих с него, повода за освобождението му е, че в моето виждане дилемите му не се случваха по този начин както желаех. Седнахме и поговорихме, взехме решение, че нашите пътища ще се разделят “, сподели още Антон Зингаревич.

Собственикът на ПИМК Илиян Филипов, компанията която строи стадион „ Христо Ботев “ в Пловдив взе участие в прескоференция на Ботев преди дебютния мач на тима на новото съоражение против Левски. Филипов помоли почитателите за самообладание, като сподели, че клубът ще се бори за челните места в шампионата от идната акция.

„ Днес е доста значим най-малко за последните 10 години за цялата ботевистка общественост. Въпреки всичко, успяхме. Това, което желая да кажа е, че поздравявам Антон Зингаревич с добре пристигнал в новия ни дом. Ще бъде мъчно, само че ще създадем всичко допустимо да създадем Ботев в челните места в efbet Лига. Трябва да работим върху това, само че ние сме най-старият клуб и би трябвало да бъдем там където ни е мястото “, стартира Филипов.

„ Когато кажа нещо, си държа на думата. За мен няма значение дали съм в борда на шефовете. Това е решение на клуба. Не сме го обсъждали, само че това е най-малкият проблем. Апелирам към нашите почитатели, защото те са с доста високи условия към футбола, който играем, да бъдат търпеливи, тъй като селекцията изисква време. Ще създадем всичко допустимо Ботев да бъде в челните места в efbet Лига. Отново апелирам за успокоение, тъй като това нещо не става с щракане на пръсти “, продължи той.

„ Тъй като аз съм строител на стадиона, желая да кажа, че всички приходи към съоражението, са върнати към него. Знаете всички желаеме стадионът да е цялостен, има еуфория. Хората ще са тук, поради стадиона. Това ще трае три-четири мача. Да си приказваме истината – този сезон всички сме го отписали. Моля за самообладание, през идващия сезон се надяваме да играем прекрасен футбол и да сме в челните места “, приключи Филипов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР