Ботев (Пловдив) се включи в кампанията Заедно за Бела, която

...
Ботев (Пловдив) се включи в кампанията Заедно за Бела, която
Коментари Харесай

Ботев се включи в кампанията Заедно за Бела

Ботев (Пловдив) се включи в акцията " Заедно за Бела ", която има за цел да събере средства за лекуването на 2-годишната Белослава Бориславова. Детето организира лекуване в Турция след мозъчни затруднения, подбудени от ковид и прекъсване на сърцето.

Преди мача против Берое в неделя футболистите на " жълто-черните " издигнаха афиш с надпис " Заедно за Бела ", а през днешния ден от клуба приканиха за поддръжка с обява в обществените мрежи:
 Ботев (Пд) взе глътка въздух след триумф против Берое Ботев (Пд) взе глътка въздух след триумф против Берое
" Едва на 2 години и 6 месеца, момиченцето получава сърдечен арест на площадката, където си играе с другите деца. Животът му е избавен, само че следствията са доста съществени, в резултат на това, че въпреки и за малко, мозъкът остава без О2. 

Според околните на Бела, в България тя е “отписана ” и по тази причина фамилията търси помощ в чужбина. Вече месеци наред детето е в турска клиника дружно с родителите си Мануела и Бисер. 

Там то получава съответни грижи, приема разнообразни медикаменти, вършат му се разнородни операции. Напредък има, само че лекуването ще е дълго, следва и вливане на стволови кафези. Затова акцията продължава и всеки може да подари и по следните способи:

Дарителска сметка 
Fibank 
IBAN: BG85FINV91501317557550 
BIC: FINVBGSF 
Титуляр: Белослава Бисерова Бориславова

Снимка: botevplovdiv.bg

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР