Ботев Пловдив се радва на серия от четири поредни победи

...
Ботев Пловдив се радва на серия от четири поредни победи
Коментари Харесай

Ботев сменя наказан с напускащ срещу Славия

Ботев Пловдив се радва на серия от четири следващи победи в шампионата, като в последните три от тях не позволи да му бъде маркиран гол. "Жълто-черните " ще се опитат да продължат с положителната си игра в идния осминафинал за Купата на България против Славия. Двубоят е във вторник от 17:30 часа в София и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT.

Треньорът на пловдивчани Ферарио Спасов няма да може да разчита за конфликта на Радослав Терзиев. Дефанзивният полузащитник получи жълт картон в дуела против Царско село, който бе извоюван с 3:0, и ще бъде осъден от Дисциплинарната комисия към БФС.

Вместо него се чака на терена на следващия ден да излезе Джонатан Перейра. Бразилецът, който най-вероятно играе последните си мачове за отбора, влезе като запаса против Царско село. Почти несъмнено след края на есенния полусезон Джонатан да се раздели с клуба.

Всъщност такава орис се чака да сполети и останалитe задгранични футболисти на "канарчетата ". Днес ще стане ясно дали за конфликта в "Овча купел " на линия ще бъде централният нападател Фернандо Виана. Бразилецът пропусна гостуването на Царско село поради травма.

Възстановяването му обаче върви добре и на него му следва фитнес тест, който ще покаже дали е подготвен да излезе против "белите ". Отсъствието на Виана в съботния турнирен дуел не се усети. Той бе сменен на върха на офанзивата от Антонио Вутов. Юношата на Левски пък се развихри и означи първите два гола в мрежата на новака в efbet Лига.

В Ботев се надяват с победа на следващия ден напрежението към клуба да се поуталожи. В последните дни се размениха заявления сред мажоритарния притежател на тима Георги Самуилов и проведените почитатели. Привържениците най-много упорстват градежът на стадион "Христо Ботев " да бъде възобновен, само че не се чака това да се случи в скоро време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР