Ботев (Пловдив) публикува видео с връчване на голямата награда от

...
Ботев (Пловдив) публикува видео с връчване на голямата награда от
Коментари Харесай

Нов шеф в Ботев

Ботев (Пловдив) разгласява видео с връчване на огромната премия от коледната си лотария за почитатели, които имат клубни ВИП карти. Ключовете за лекия автомобил " Ситроен " бяха връчени на последователя Васил Калудин персонално от административния шеф на канарчетата Радостин Кишишев.

От клуба обаче оповестиха, че имат и нов началник. В клипа изказване прави и Васил Филипов. Той заема позицията " Мениджър CRM и Билети " в Ботев, отбелязва " Тема спорт ". Ето какво декларира в късата си тирада младият управител на пловдивчани:

" Идеята е да се сътвори доста по-тясна връзка сред клуб и почитатели, тъй като Ботев е не просто футболен тим и не просто прекарване от два мача на месец, а нещо доста повече. Ботев Пловдив е институция! Ние сме длъжни като такава да имаме и обществена страна и доста тясна обществена връзка с нашите последователи и общността на Пловдив, защото Ботев е знак на град Пловдив ", съобщи Васил Филипов. С дейностите си той би трябвало да направи по този начин, че " Колежа " да се цялостни по-често напролет.
 Отбор от Ла Лига с интерес към голмайстора на Ботев
Отбор от Ла Лига с интерес към голмайстора на Ботев

Става въпрос за Лас Палмас
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР