Ботев Пловдив приема Локомотив София на своята база в Коматево

...
Ботев Пловдив приема Локомотив София на своята база в Коматево
Коментари Харесай

Ботев Пловдив атакува третото място срещу Локомотив София

Ботев Пловдив приема Локомотив София на своята база в Коматево в последна среща и за двата отбора от постоянния сезон в efbet Лига. Сблъсъкът сред „ жълто-черните “ и „ червено-черните “ ще може да наблюдавате директно по DIEMA SPORT от 20:00 часа. Тук на Gong.bg също ще проследим най-интересното от дуела от 26-ия кръг.

Ботев посреща мача на четвърта позиция с 43 точки – едвам две по-малко от един от противниците за трето място Черно море. Тимът на Азрудин Валентич е в серия от 4 следващи домашен победи. Пловдивчани позволиха едвам първата си загуба за календарната година в предходния кръг против първенеца Лудогорец в Разград.

„ Железничарите “ са на противоположния полюс. Възпитаниците на Иван Колев реализираха значима победа над Царско село в последния кръг в битката за оцеляване. Столичани събраха 25 точки на предпоследната 13-а позиция с този си триумф, а звездата на отбора Октавио се разписа за 9-и път през сезона против „ царете “.

Локомотив няма нито една победа като посетител през този сезон – 4 равенства и 8 загуби. „ Канарчетата “ пък са третият най-хубав хазаин и наподобяват очевиден любимец в срещата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР