Ботев Пловдив приема днес Ботев Враца на Коматево в мач

...
Ботев Пловдив приема днес Ботев Враца на Коматево в мач
Коментари Харесай

Ботев в дерби на съименниците с Ботев

Ботев Пловдив приема през днешния ден Ботев Враца на " Коматево " в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е с начален час 12:45ч.

" Канарчетата " са извънредно неуверени от началото на сезона, само че в последните си пет мача като хазаин, имат едвам една загуба. Проблемът за тима на Желко Копич е честото допускане на попадения. Атаката на Ботев се усъвършенства, само че пловдивчани ще желаят да зарават своите последователи, защото при победа през днешния ден, те ще се отдалечат на 5 точки от рисковата зона.

За гостите от Враца срещата ще бъде сложна, тъй като те имат единствено една победа като посетител на Ботев Пловдив през 21-ви век. Защитата на тима не се оправя задоволително добре, въпреки в последния мач отборът на Даниел Моралес да победи Берое с 2:0 вкъщи. Ботев Враца има едва един триумф като посетител от началото на сезона (над Хебър с 2:0). 

Срещата дава обещание да бъде извънредно забавна, като и двата тима ще търсят успеха, въпреки и домакините от Пловдив да са считани като любимец.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР