Ботев Пловдив поиска международна съдийска бригада за баража за участие

...
Ботев Пловдив поиска международна съдийска бригада за баража за участие
Коментари Харесай

"Ботев" Пловдив поиска международни съдии за европейския бараж

" Ботев " Пловдив изиска интернационална съдийска бригада за баража за присъединяване в Лига Европа против " Славия ", който ще се изиграе в неделя от 20:15 ч. на стадиона в столичния кв. " Овча купел ".

В неделя (19.07) следва да бъде излъчен последният представител на България в европейските клубни шампионати за идващия сезон. По устав, във финалния конфликт ще се изправят третият в крайното класиране ( " Славия " ) и нашият тим, който завоюва право на присъединяване в борбата за Лига Европа, откакто завоюва плейофите на долната осмица.

С оглед огромния залог на дуела сред " Славия " и " Ботев ", а точно право на присъединяване в Лига Европа, ПФК " Ботев " Пловдив декларира желанието си мачът да бъде управителен от интернационална съдийска бригада. Нашият клуб подхожда с почитание и почит към българските съдии, които неведнъж са показали високите си професионални качества.

Цялата футболна общност помни случилото се преди две години на полуфинала за Купата на България сред " Славия " и " Ботев ", когато нашият отбор бе брутално ощетен от съдийската бригада. Именно заради тази причина ние призоваваме за безпристрастна съдийска бригада от чужбина във финалния плейоф.

Още повече, че това няма да е казус за сегашния шампионат в България, защото единствено преди две седмици дуелът сред " Левски " и " Славия " бе управителен от съдийска бригада от Франция.

Нека по-добрият на терена победи и получи справедливо право да показа почтено България в европейските клубни шампионати.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР