Ботев (Пловдив) почти сигурно ще се подсили с още петима

...
Ботев (Пловдив) почти сигурно ще се подсили с още петима
Коментари Харесай

Ботев чака още петима

Ботев (Пловдив) съвсем несъмнено ще се укрепи с още петима футболисти от датския втородивизионен Фремад Амагер. Този клуб е благосъстоятелност на бъдещия необут на " жълто-черните " Антон Зингаревич. " Канарчетата " към този момент взеха треньора Азрудин Валентич, както и бранителя Марио Младеновски, халфа Кевин Хьог-Янсон и нападателя Реда Рабей.

От Фремад Амагер би трябвало да дойде и ганайският халф Емануел Току. Той е гласен да замести оперирания капитан на " канарчетата " Тодор Неделев. Роденият на 10 юли 2000 година Току е капитан на младежкия народен тим на Гана. Заради проблем с паспорта обаче прекосяването му в Ботев към този момент се бави. Все отново се чака Емануел да дойде при " канарчетата " най-късно до края на месеца. Стилът на игра на Току е подобен с този на Неделев.

Наред с него новият треньор на Ботев Азрудин Валентич е обсъждал да вземе още четирима играчи. Това са руснакът Антон Гооге, французинът Максим Сула, както и датчаните Пиер Ларсен и Тундж Тирякьоглу. Гооге играе като нападател и би трябвало да бъде съперник на Атанас Илиев. Сула пък е защитник. 26-годишният Пиер Ларсен може да играе и по двата фланга. Тундж Тирякьоглу работи зад нападателя, а също по този начин може да бъде употребен и на върха на офанзивата.

Директорът на Фремад Амагер Алан Равн пък съобщи: " Трима играчи към този момент отпътуваха за България, одобриха положително предизвикателство. Може да има още. Ситуацията е динамична, трансферният прозорец е отворен и клубът се трансформира. Ще имаме обаче време да реагираме на измененията и да притеглим заместници на напусналите. Младеновски, Хьог-Янсон и Рабей са въодушевени от новата опция пред тях, поисквам им шанс в България ".

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР