Ботев Пловдив победи в реванша албанския Партизани с 1:0 и

...
Ботев Пловдив победи в реванша албанския Партизани с 1:0 и
Коментари Харесай

Плаж, бира и 1:0 за Ботев

Ботев Пловдив победи в реванша албанския Партизани с 1:0 и с общ резултат 4:1 се класира за втория квалификационен кръг в Лига Европа.

Пловдивчани убиха интригата с гол още преди средата на първото полувреме пред очите на към 4 хиляди последователи, които бяха пристигнали да поддържат своите любимци на стадион " Лазур " в Бургас.

 Снимка: plovdiv24.bg

Самите почитатели окупираха локалните капанчета на плажа, които още от сутринта бяха в трескава подготовка за посрещането на хилядите посетители естествено най-зареждана бе наливната бира.

Първата по-сериозна заплаха пред вратата на гостите бе още в 5-ата минута. Тодор Неделев стреля рисково, само че на сантиметри около десния непряк дирек.

Голът във вратата на противника се " печеше ". Отново Неделев  изпълни своя специалитет - директен свободен удар. Техничното му осъществяване обаче кацна върху горната греда на безпомощния Албан Ходжа.

Тогава добра офанзива на Ботев отдясно приключи с центриране на Лъчезар Балтанов към Фелипе Бризола, който след летящ плонж с глава не остави късмет на Ходжа - 1:0 за пловдивчани.

 Снимка: Спортал

След почивката Ботев продължи да има превъзходство и в 54-ата минута можеше да вкара втори гол, само че Цветомир Панов не съумя да преодолее стража на Партизани.

В даденото от рефера 3-минутно продължение на дуела Ботев можеше да удвои своята преднина, само че до ново попадение по този начин и не се стигна.

Възпитаниците на треньора Николай Киров към този момент чакат един всред унгарския Вашаш и израелския Бейтар на 13 и 20 юли, като първия мач ще е в Бургас.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР