Ботев (Пловдив) осъществи нов сериозен изходящ трансфер. „Канарчетата“ продадоха един

...
Ботев (Пловдив) осъществи нов сериозен изходящ трансфер. „Канарчетата“ продадоха един
Коментари Харесай

Ботев продаде големия си талант в Нидерландия

Ботев (Пловдив) реализира нов сериозен произлязъл трансфер. „ Канарчетата “ продадоха един от най-големите си гении - Станислав Шопов в Хееренвеен, оповестиха от двата клуба.
18-годишният полузащитник подписа контракт с отбора на Хееренвеен. Халфът парафира 2-годишен договор с намиращия се на трето място отбор в Ередивизи.

Освен заложената трансферна сума, „ жълто-черният “ Клуб може да получи и редица бонуси според от представянето на Слави Шопов на холандска земя.

Станислав Шопов е артикул напълно на школата на Ботев, като на 7-годишна възраст прави първите си стъпки в „ жълто-черната “ академия. В школата на „ канарчетата “ е квалифициран от Стефан Стоянов.
View this post on Instagram

A post shared by (@scheerenveenofficial) on Oct 6, 2020 at 5:47am PDT

Слави Шопов печели куп оценки в школата на Ботев: 3 пъти притежател на Купата на БФС, 2 пъти победител в Републиканско състезание за U15, повторен първенец в U17.

През 2014 година пловдивчанинът печели мощния интернационален шампионат Джорн Феестра с екипа на Ботев. Надпреварата се организира в Холандия, а по пътя към трофея „ канарчетата “ побеждават точно Хееренвеен.

През предишния сезон Слави Шопов бе определен за най-хубав полузащитник в Елитната юношеска група до 17 години. Халфът записа своя дебют за мъжкия тим на Ботев през лятото на 2018 година, а общо в кариерата си досега изигра 45 мача за мъжете на „ канарчетата “.

ПФК Ботев Пловдив благодари на Станислав Шопов за професионализма и всеотдайното отношение по време на подготвителния и мачов развой и му пожелава голям брой триумфи в професионалната му кариера.
View this post on Instagram

A post shared by (@scheerenveenofficial) on Oct 6, 2020 at 6:08am PDT

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР