Ботев (Пловдив) набеляза втори футболист на закъсалия Пирин (Благоевград). След

...
Ботев (Пловдив) набеляза втори футболист на закъсалия Пирин (Благоевград). След
Коментари Харесай

Ботев си хареса още един играч на Пирин

Ботев (Пловдив) набеляза втори футболист на закъсалия Пирин (Благоевград). След полвалентния Чебрайл Макрецкис, " канарчетата " са се насочили и към нападателя Данило Кондраков. Той е впечатлил " жълто-черните " по време на контролата, която двата отбора изиграха през предишния уикенд въз основата на БФС в Бояна, написа " struma.bg ", представен от " Тема Спорт ".

25-годишното острие вкара гола при загубата на зелено-белите с 1:3, а и с цялостното си показване е впечатлил пловдивчани. Кондраков създаде дузпата при сензационната победа против хегемона Лудогорец посред Разград и осъществя първото попадение за основния триумф с 2:0 в конфликта на опашкарите против Хебър (Пазарджик). Преди да дебаркира на стадион " Христо Ботев ", украинецът игра за елитния Рух (Виники) в родината си и за литовския Судува.
 Зингаревич дойде на ревизия на
Зингаревич дойде на ревизия на " Колежа "

Стадионът скоро ще получи позволение

Вратите на " Колежа " са необятно отворени и за Макрецкис, който през лятото, когато изтича договорът му с Пирин, става свободен сътрудник. Той е мощно мечтан и от Левски.

В Ботев възнамеряват Кондраков за възможен заместител на голмайстора си Антоан Бароан. " Жълто-черните " се пробваха да продадат французина в клуб от ОАЕ още през зимата, само че той отхвърли. Отхвърли оферта и от неназован турски клуб.
 Чебрайлс Макрецкис се завръща в игра за Пирин
Чебрайлс Макрецкис се завръща в игра за Пирин

Янев обмисля рокади за значимия дуел с Арда
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР