Ботев (Пловдив) може да играе мачове от футболното първенство на

...
Ботев (Пловдив) може да играе мачове от футболното първенство на
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив очаква "Ботев" да играе мачове на стадиона си през април

Ботев " (Пловдив) може да играе мачове от футболното състезание на стадиона си напролет. Според кмета на Пловдив Здравко Димитров това е изцяло действително. Той изрази сходно усещане след ревизия на стадион " Христо Ботев ", прочут в града като " Колежа ".

" Виждам, че нещата към този момент добиват друг тип и стадионът в действителност ми харесва. Получих уверението, че до края на март ще бъдат инсталирани и седалките на стадиона, което прави напълно действително тук да се играят мачове още напролет ", разяснява Димитров.

По време на инспекцията той е приказвал с шефа на фирмата-строител ПИМК - Илиян Филипов.

" На първо време за срещите ще се употребява табло, което ще бъде ситуирано около терена, както желаеха от клубното управление. На идната ми среща с тях ще ги прикани да стартират интензивни грижи и за тревното покритие на терена, с цел да бъде в идеално положение за мачове през април ", добави кметът.

 След 10 години и десетки милиони вповече: стадионът на След 10 години и десетки милиони вповече: стадионът на " Ботев " още е в бъдещето

Стадионът на " Ботев " се трансформира в централна тематика в града, в това число и до митинги на почитателите. Заради него водачът на ГЕРБ на Димитров, само че той остана на поста си и.

Кметът на града съобщи, че за довършването на стадиона, а преди 10 дни Община Пловдив утвърди. оборудването на " Ботев " и това на " Локомотив ".

Димитров посети и стадиона на " Локомотив ", където една от трибуните е подготвена, южната се довършва, за стартира и градеж на естрада " Спортклуб ", където към този момент е налят бетонния пиедестал.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР