Ботев (Пловдив) изпусна победата срещу Етър буквално в последната секунда,

...
Ботев (Пловдив) изпусна победата срещу Етър буквално в последната секунда,
Коментари Харесай

Драма в Коматево! Етър се добра до точката в последната минута

Ботев (Пловдив) изпусна успеха против Етър безусловно в последната секунда, завършвайки 1:1 в дуел от 9-ия кръг на efbet Лига . Попадението за състава на Ботев Пд беше дело на Джонатан Перейра в 18-та минута, а до края на срещата и двата отбора пропуснаха шансове да отбележат, като все " болярите " съумяха да вземат скъпа точка последните секунди след изравнителен гол на Преслав Боруков в самия край.

След равностойно начало на срещата, в което най-интересните състояние се показваха в няколко далечни удара на играчи от двата отбора, резултатът беше открит от привидно не изключително застрашителна обстановка.

В 18-та минута, след не изключително добре изчистен ъглов удар от страна на Етър, Тодор Неделев взе топката и пласира центриране, с което се размина стража Христо Иванов, а Джонатан Перейра беше на най-точното място, с цел да осъществя на опразнената врата.

В 32-та минута домакините стигнаха до нов не неприятен късмет за гол. " Канарчетата " проведоха светкавична контраофанзива, при която Тодор Неделев откри с превъзходен дълъг пас Филип Филипов, който обаче избърза с решението си и стреля в тялото на бранител.

В началото на втората част двата отбора си размениха по един страховит късмет за попадение. В 47-та минута, след нова бърза контраофанзива Тодор Неделев откри с извеждащ пас нахлуващия самичък против Христо Иванов Димитър Тонев, който обаче някак пропусна очи в очи с опитния пазач.

Десет минути по-късно Етър, на собствен ред, имаше голям късмет за изравнителен гол. Даниел Пехливанов беше изведен самичък против Георги Аргилашки, откакто Джонатан Перейра не се намеси добре. Стрелецът овладя на гърди и стреля, само че стражът избави с опитност.

Натискът на момчетата на Петко Петков се ускори, само че се стигна единствено до няколко неточни или слаби удари отдалеко. В 83-та минута Атанас Илиев имаше отличен късмет да направи резултата 2:0. След центриране от ъглов удар на Тодор Неделев, Илиев се извини най-високо, само че ударът му мина малко настрана от вратата на Христо Иванов.

Драмата обаче предстоеше и тя се случи в третата минута на добавеното време. След голямо безредие в наказателното поле на " канарчетата " Преслав Боруков се домогна до топката и да разстреля Аргилашки за 1:1.

Така Ботев Пловдив пропусна да вземе глътка въздух, оставайки на 12-та позиция с актив от 9 точки, до момента в който Етър взе точка във втори следващ мач и към този момент има 2 в актива си през сезона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР