Ботев (Пловдив) и Янтра (Габрово) завършиха наравно 0:0 в контролна

...
Ботев (Пловдив) и Янтра (Габрово) завършиха наравно 0:0 в контролна
Коментари Харесай

Ботев Пд завърши лятната подготовка с равенство срещу Янтра

Ботев (Пловдив) и Янтра (Габрово) приключиха наедно 0:0 в контролна среща.

Двубоят се игра пред към 500 фенове на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

Двата отбора направиха забавен за наблюдение конфликт, в който „канарчетата“ имаха повече положения за гол. На няколко пъти напрежението взе връх и се стигна до конфликти на терена, само че в последна сметка тимовете приключиха без травми, което бе най-важното на фона на започващия сезон.

Наставникът на „жълто-черните“ пусна в игра съвсем всичките си налични футболисти. Преди мача обра овациите на публиката, появявайки се на терена за наслада на почитателите.

Ботевистите се появиха за дуела с фланелки „С теб сме, Роби“, изразявайки поддръжката си към. Талантливият защитник е с травма в коляното и ще пропусне мачовете през календарната 2022 година.

В 9-ата минута Бароан получи отляво и върна топката към границата на наказателното поле и Току стреля от придвижване, само че топката мина около гредата. В 13-ата минута прецизен удар на Тонев бе избавен от вратаря, а същото стори и Бароан, само че и неговият удар бе уловен от стража.

В 22-ата минута направи очевиден пропуск, откакто от няколко метра стреля над гредата. Гостите дадоха отговор с рисков, само че неакуратен удар в 29-ата минута.

Втората част започва със сериозен пропуск на гостите, в основата на който бяха две някогашни „канарчета“. Емил Колев проби отдясно и извади към Иван Василев, който от няколко метра стреля около гредата.

В 56-ата минута като по знамение не вкара, стреляйки неопределено останал самичък против вратаря. Последва удар на Току от междинна отдалеченост, избавен от вратаря.

До края на дуела двата отбора си размениха по една забавна обстановка. При първата отдалечен удар на бе уловен от вратаря, а в 85-ата минута се намеси уверено, избивайки удар от границата на наказателното поле.

СТАРТОВИЯТ СЪСТАВ НА БОТЕВ:,,,,,,,,,,
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР