Ботев Пловдив и ЦСКА 1948 играят един срещу друг на

...
Ботев Пловдив и ЦСКА 1948 играят един срещу друг на
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Ботев Пловдив - ЦСКА 1948, 2:1

Ботев Пловдив и ЦСКА 1948 играят един против различен въз основата в "Коматево " при резултат 1:0. Резултата откри Вутов в 11-ата минута. Александър Тонев вкара второ попадение в 64-ата минута.

В 9-ата минута ЦСКА 1948 извърши корнер от дясната страна на вратата на Георгиев, само че до заплаха не се стигна и отбраната почисти напред топката.

2 минути по-късно посредством дълъг пас отдясно Вутов простреля по диагонала Наумов, откривайки резултата в интерес на "канарчетата ".

В 16-ата минута гостите извършиха свободен удар посредством Янко Сандански, само че опитът му за гол бе блокиран.

В 21-ата минута Лазар Марин нахлу по страховит метод в наказателното поле и опитва изстрел с десния крайник в левия ъгъл, само че топката профуча настрана.

В 43-ата минута Александров мазета топката в корнер отдясно след рискова офанзива на домакините. При последвалия ъглов удар обаче защитата се оправи без проблем и почисти.

В последната минута Венци Василев сгреши при изнасянето на топката и Вутов бе на път да се възползва, само че се заинати и в последна сметка топката бе отнета.

В 48-ата минута Вутов направи пробив отляво и центрира към Тонев, само че топката бе избита в корнер. След центриране на първа греда топката бе изчистена в нов ъглов удар. Впоследствие се получи безредие в наказателното поле, което обаче не докара до удар в очертанията и защитата почисти.

Нов ъглов удар за "жълточерните " в 60-ата минута. Вутов изсипа топката на първа греда, само че коженото кълбо бе изчистено незабавно напред.

В 63-ата минута Славчо Шоколаров опита удар от границите на наказателното поле, само че право в ръцете на Георгиев.

Само минута по-късно Александър Тонев бе изведен самичък на празна врата от Димитър Тонев след неточност в отбраната и той повиши без проблем на 2:0.

В 67-ата минута Гущеров засече центриране с глава отдясно, само че не откри по най-хубавия метод топката и тя отиде в ръцете на стража.

4 минути по-късно Шоколаров върна едно попадение за гостите, откакто бе изведен самичък на стрелкова позиция и не сбърка.

Ботев Пловдив: Георгиев, Марин, Пиргов, Бандаловски, Филипов, Балтанов, Терзиев, Перейра, Тонев, Вутов, Шопов.

ЦСКА 1948: Наумов, Атанасов, Минков, Василев, Александров, Шоколаров, Тютюков, Сандански, Александров, Гущеров, Георгиев.



Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР