Ботев Пловдив и Левски играят при резултат 1:0 във втория

...
Ботев Пловдив и Левски играят при резултат 1:0 във втория
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ботев Пловдив - Левски 2:0, червен картон за гостите

Ботев Пловдив и Левски играят при резултат 1:0 във втория петъчен мач от петия кръг на efbet Лига. В 13-та минута домакините бяха разочаровани, откакто техен гол беше анулиран от ВАР поради засада. Това въпреки всичко се случи в 4-та минута на добавеното време на първото полувреме.

Ботев Пловдив стартира срещата по извънредно деен метод, а Антоан Бароан и Николай Минков обстрелваха вратата на Николай Михайлов единствено в рамите на първите 4 минути на мача.

Домакините си помислиха, че са повели след 12 минути игра. След ъглов удар на Тодор Неделев, Рада Рабей, съумя да изпревари всички зашитници на Левски и да нанесе изстрел очи в очи с Николай Михайлов. Антоан Бароан съумя да довкара кълбото, само че в следствие попадението беше анулирано след инспекция на ВАР поради засада.



В 19-та минута минута пристигна следващият късмет за Ботев Пд. Тодор Неделев опита шанса си от 20-на метра разстояние, само че Николай Михайлов съумя да избие. В 27-та минута Георги Миланов също се регистрира с добър шут от разстояние, само че Аргилашки мазета в ъглов удар.

Шест минути по-късно пристигна и най-чистият късмет за Левски. След безредие пред вратата на Георги Аргилашки, Христос Шелис остана на косъм от това да означи от броени метри разстояние.

Както полувремето изглеждаше, че ще приключи при нулево тъждество, по този начин нещата станаха доста неприятни за гостите. Патрик-Габриел Галчев фаулира Антоан Бароан, който се оказа финален в защитата на "канарчетата ", а основният арбитър отсъди дузпа и 11-метров углавен удар. Това беше доказано от ВАР, а Тодор Неделев съумя да осъществя отсъдения углавен удар за 1:0.

В 49-та минута пристигна добър късмет за "сините ". Мартин Петков навлезе от левия фланг във вътрешността и стреля рисково, само че Аргилашки се оправи ослепително.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР