Ботев (Пловдив) и Ботев (Враца) завършиха 0:0 в контролна среща.

...
Ботев (Пловдив) и Ботев (Враца) завършиха 0:0 в контролна среща.
Коментари Харесай

Тодор Неделев се завърна в игра при равенство между Ботев Пловдив и Ботев Враца

Ботев (Пловдив) и Ботев (Враца) приключиха 0:0 в контролна среща. Спарингът се игра на " Футболен комплекс Ботев 1912 ".

Най-важното в мача бе завръщането в игра на Тодор Неделев. Капитанът на " канарчетата " записа първи игрови минути след над 250 дни отвън терените.

Стотици почитатели участваха на мача, като приходите от продадени билети ще бъдат дарени от " жълто-черния " клуб на фамилията на Веселин Тосев.



Двубоят не предложи доста голови положения, като мачът бе по-скоро борба за всеки метър от игралното поле. В 10-ата минута Ханкич отрази удар от близка отдалеченост, а в 20-ата минута отдалечен удар на Неделев бе избавен от вратаря на врачани.

Последваха две положителни положения, по едно пред двете порти. В 23-ата минута състезател в " зелено " стреля неопределено след офанзива отляво, а 2 минути по-късно Емануел Уме от 20 метра насочи мощен удар, минал над вратата.

В 34-ата минута Ханкич се намеси чудесно, избивайки удар на останал очи в очи с него състезател на гостите. В 40-ата минута Тодор Неделев центрира от корнер, а Джаспър Ван Хертъм с глава стреля в навън.

Второто полувреме започва с нова прелестна изява на Ханкич. В 48-ата минута вратарят на " канарчетата " отрази доста мощен удар от 10 метра.

В 54-ата минута Антоан Бароан насочи прецизен, само че слаб удар от 15 метра и стражът на врачани избави. В 61-ата минута рисков удар на Етоо бе отразен от стража на гостите.

До края на мача липсваха чистите голови положения, като преимуществото в играта бе поделено сред двата отбора.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР