Ботев (Пловдив) елиминира ЦСКА с общ резултат 6:5 и ще

...
Ботев (Пловдив) елиминира ЦСКА с общ резултат 6:5 и ще
Коментари Харесай

Изненада! Ботев изхвърли ЦСКА от Купата на България

Ботев (Пловдив) отстрани ЦСКА с общ резултат 6:5 и ще играе край за Купата на България против Локомотив (Пловдив) - на 15 май. В неповторима драма на реванша на стадион "Българска войска " "канарчетата " стигнаха до 3:3 след гол на бранителя Кристиан Димитров в 88-ата минута.

Секунди преди края на постоянното време ЦСКА водеше, откакто съумя да реализира поврат от 0:2 до 3:2 и се очакваше да последват две продължения от по 15 минути. Макар и останали с 9 индивида обаче, футболистите на треньора Николай Киров се добраха до равенството и отстраниха "червените ". Така Ботев скапе празника на "Армията ", където цареше отлична атмосфера. Хиляди почитатели на ЦСКА посетиха дуела, надявайки се да ликуват след последния съдийски сигнал.

"Червените " излязоха за реванша със специфични фланелки с лика на Красимир Безински и с черни ленти на ръцете. Мачът стартира с минута безмълвие, в което всички присъстващи на стадион "Българска войска " ръкопляскаха, отдавайки респект на футболната ни легенда. Феновете разпънаха транспаранти, отдадени на Безински.

В четвъртата минута срещата беше прекратена от съдията Петър Костадинов, с цел да може още веднъж да му се отдаде респект. В този миг всички на стадиона още веднъж ръкопляскаха.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР