Ботев (Пловдив) е заковал цена от 1 милион лева за

...
Ботев (Пловдив) е заковал цена от 1 милион лева за
Коментари Харесай

Ботев сложи цена от 1 млн. на Кристиан Димитров

Ботев (Пловдив) е заковал цена от 1 милион лв. за бранителя Кристиан Димитров, написа plovdivnews.bg. Интересът към 22-годишния бранител е огромен, по тази причина “жълто-черните” желаят да материализират сериозен трансфер. Националът е корав титуляр към този момент сезон и половина. Николай Киров стартира да му гласоподава доверие през предишния шампионат, което продължи и при Желко Петрович и Ферарио Спасов. Общо Димитров има 61 участия и 5 гола за Ботев в елита, като 46 срещи и 4 попадения от тях са през последните две акции.

Бранителят беше мечтан и от ЦСКА-София, и от Левски, като в края на август даже бе считан за сигурен за “Герена”. В последна сметка Димитров остана в Коматево. Той записа 6 мача и 1 гол за националния отбор. Беше употребен в 5 срещи от Красимир Балъков, а при Георги Дерменджиев влезе като запаса в контролата с Парагвай.

Юношата на “канарчетата” Димитър Тонев пък ще получи през днешния ден предложение за първи професионален контракт. Крилото проби в първия състав през този сезон и с изявите си е убедил управлението да му гласоподава дълготрайно доверие. Тонев е на 18 години, като е роден на 15 октомври 2001 година Той беше титуляр против Лудогоерц (0:1) и Арда (1:1) под управлението на Феро.

В паузата на шампионата Тонев беше зает с националния тим до 19 години, който имаше квалификации в Турция. Нашите се оправиха с Армения и Черна гора, само че отстъпиха на домакина. Въпреки това, възпитаниците на Ангел Стойков се класираха за елитния кръг на пресявките. efbet Лига 17 кръг, понеделник 25 ноември  Ботев (Пловдив) 17:30предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР